SHIATSU alaptanfolyamok Budapesten                                                           

                              Shiatsu  Mindenkinek 
                 Minden héten   Minden nap    Mindenhol Budapesten
                                Mindennapi problémákra        
                                  

A shiatsu művészete
             alaptanfolyamok Budapest szerte

Click here to edit subtitle

Jelentkezés folyamatos!

Shiatsu alaptanfolyamok továbbtanulási lehetőséggel!

Shiatsu (Siacu) a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaira felépített gyógyítási rendszer. A kezelések célja a testünkben található életenergia (Kí, Qi, Csí) természetes egyensúlyának kiegyenlítése, helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása, a Shiatsu segítségével megteremthetjük saját magunk és mások testi-lelki harmóniáját.

A Shiatsu kezelést lazító, nyújtó technikák alkalmazása, illetve a testet behálózó energiapályák (meridiánok) stimulálása jellemzi, mely pont és tenyérnyomással történik. Holisztikus szemléletű gyógymód, a teljes embert kezeli, kihat a fizikai és energetikai dimenziókra egyaránt.  A Shiatsu masszázs az érintés művészete is. Rendkívül fontos szerep jut az érintésnek. Napjainkban az emberi érintést nem lehet helyettesíteni, a gyógyító ereje pótolhatatlan.  Az érintés az, amely a sikeres fejlődésben és a központi idegrendszer szerveződésében is az egyik legfontosabb szerepet játssza. Hatással van a növekedésre, a testi, szellemi fejlődésre, az anyagcsere folyamatokra.  A kezelés növeli a kezelt személy érzékelési készségét, javítja a testtudatosságát, elősegíti a szervezetének jobb koordinációját, rugalmasságát. Az érintés pozitív testi élménye által testünk az öröm, az ellazultság forrása lesz, amely kihat lelki, és szellemi dimenzióinkra is. Ebben az állapotban pedig békét, harmóniát, teljességet, a magunkkal és a világgal való tökéletes összhangot élhetjük meg, amely az első lépés a betegségektől a gyógyulás felé vezető úton. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás, stressz okozta feszültségek és még sok más krónikus betegség esetén is. A Shiatsu masszázs a földön történik ruhában, nem kell levetkőzni, a páciens és a kezelő is vékony pamut ruhában van végig.

A Shiatsu professzionális gyógymód, ugyanakkor bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben a betegségek megelőzésére, és az egészség megtartására egy alaptanfolyam elvégzése után. A Shiatsu alaptanfolyam elvégzésével igazi kincs kerül birtokunkba. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is.,

A Shiatsu tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a Shiatsu alapkezelés technikáját, sorrendjét. 

A tanfolyamon minden nap tartunk egy hosszabb ebédszünetet, délelőtt és délután pedig rövidebb pihenőket iktatunk be. Gyülekezés minden nap a tanfolyam helyszínén 10-15 perccel a kezdés előtt!

A Shiatsu alaptanfolyam ra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. Lehetőség szerint pamut szabadidő ruházat és póló legyen , melyen a masszőr keze nem csúszik el. Kell hozni továbbá 1db kispárnát, lepedőt, takarót, tiszta zoknit,  valamint jegyzetfüzetet és tollat a jegyzeteléshez. A tanfolyamon kérjük hogy ápolt, rövidre vágott körömmel jelenjenek meg!


A 3 napos képzés anyaga, felépítése:

·       egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása

·       a hagyományos kínai orvoslás elméleti alapjai

·       érzékelés - észlelés figyelem, elméletben - gyakorlatban

·       a Shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai

·       a kezelés hatásmechanizmusa

·       alapvető ismeretek testünk energia-működéséről

·       Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)


Képzési összefoglaló

Képzés megnevezése: 30 órás Shiatsu alaptanfolyam

Megszerezhető végzettség: Alap Shiatsu masszőr

Oklevél: magyar és angol nyelvű tanusítvány

Képzési idő: 3 nap

Szükséges előképzettség: általános iskolai végzettség

Elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, természetgyógyászati rendelők, szépségszalonok..


Az alaptanfolyamokat Demeter Péter tartja, jelentkezés itt.

Továbbképzési lehetőség!

A kiállított tanusítványt a Nemzetközi Shiatsu Iskola Shiatsu 1, 2, 3, 4 fokozatokra léphet a résztvevő, nemzetközi szinten pedig a WABA beszámítja a kreditet Watsu terapeuta képzésük esetén!

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.