SHIATSU alaptanfolyamok Budapesten                                                           

                              Shiatsu  Mindenkinek 
                 Minden héten   Minden nap    Mindenhol Budapesten
                                Mindennapi problémákra        
                                  

A shiatsu művészete
             alaptanfolyamok Budapest szerte

Click here to edit subtitle

Jelentkezés folyamatos! 

 

A modern orvosi fejlesztések megszámolhatatlan lehetőséggel állnak elénk: in vitro megtermékenyítés, sperma donorok, petesejt donorok, számos technológia áll rendelkezésünkre a megtermékenyülés elérése érdekében. Bár ezek a fejlesztések hasznosak és gyakran sikeresek, ezek a módszerek is figyelmen kívül hagyják egy nagyon fontos elemét a reproduktív egészségnek az pedig a test és elme kapcsolata.

Ismered azt az érzést, amikor egy jó forró kádfürdőben kellemesen ellazulnak izmaid és végre kikapcsol az agyad? Amikor masszázstól teljesen felfrissül, gyógyul a tested? Amikor gravitáció nélkül repülsz, táncolsz, lebegsz? Emlékszel még arra, ahogy egészen kicsiként belebújsz szüleid óvó ölelésébe és tudod, biztonságban vagy? Szeretnéd újra megtapasztalni a teljes gond(olat)nélküliség állapotát, a magzati létet? Érezni, hogy a világtól nem elkülönülten létezel, hogy Te és az Univerzum összetartoztok?”

Aktuális

Megjelent cikkem a Hello Baby Magazin májusi számában Shiatsu masszázs Természetes megoldás a meddőségre!

Makko - Ho Mindennap

Makko-ho nyújtó, feszítő gyakorlat feloldja a blokkokat, illetve elősegíti az energiaáramlást a 12 fő meridiánban. Gyere és próbáld ki!

Shiatsu művészete

Holisztikus szemléletű gyógymód, a teljes embert kezeli, kihat a fizikai és energetikai dimenziókra egyaránt. A Shiatsu az érintés művészete.

Taoizmusról

"Úgy tűnik, nagyon is gyakran épp az ész miatt tévedünk rossz irányba, aztán bóklászunk napestig, követve a fák tetejét lengető szél visszhangját, amely pedig olyan valódinak hangzott! Miért nem hallgatunk inkább arra a belső hangra, amely megmutatja az igazi utat?"

Benjamin Hoff: Micimackó és a Tao

Meridiánokról

A testet behálózó vékony vonalszerű, ám anyagi vagy anatómiai értelemben nem definiálható rendszert alkotnak, feladatuk, hogy az energia a Qi a megfelelő mederben történő áramlását biztosítsák.

Az 5 elem tana.

Feltöltés alatt...

Cikkek és írások

A Sárga Császár belső könyve - A hagyományos kínai orvoslás alapműve
„Akikben kiegyensúlyozott a Yin és a Yang, ők csendes életet élnek, nem érdekli őket a hírnév, a gazdagság. Mivel mentálisan nyugodtak, semmitől nem félnek. "
Forrás: natursziget

Shiatsu Irodalom

Gyere böngéssz, olvass és tanulj!

Egy Európát átfogó tanulmány a Shiatsuról

Mostmár kutatási eredmény is bizonyítja a Shiatsu jótékony hatását a szervezetre!

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.