SHIATSU alaptanfolyamok Budapesten                                                           

                              Shiatsu  Mindenkinek 
                 Minden héten   Minden nap    Mindenhol Budapesten
                                Mindennapi problémákra        
                                  

A shiatsu művészete
             alaptanfolyamok Budapest szerte

Click here to edit subtitle

Mi is a Do-In?

A Do-In önmasszázs könnyed ujjnyomásos és légzőgyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-In kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát és, ha szükséges, többlet kozmikus energiához juttaja szervezetünket.

Eredete

Már a történelem előtti időkben is pirkadatkor az ember álomból való ébredésének egész rituáléját hajtotta végre. Az első gondolkodó ember felült és élénken dörzsölgetni kezdte arcát, végtagjait, azután egész testét, vagyis ösztönösen felmelegítette magát és életet lehelt elgémberedett tagjaiba.

Ezt követően nagyon alaposan és átgondoltan végigtanulmányozta testének minden zónáját és az ezekhez kapcsolódó belsó szerveket, hogy megvizsgálja nem fenyegette valamilyen baj. igy, e saját maga által felállitott diagnózistól függően alakitotta ki aznapi programját vigyázva arra, hogy le tudja küzdeni a legkisebb fizikai gyengeséget is anélkül, hogy az komolyabb betegséghez vezetne. Ily módon, a Do-In gyakorlatok, a napi öndiagnózis, a tisztálkodás és a meditáció képessé tette arra, hogy életútját kijelölje és nagy belső változtatásokat vigyen véghez anélkül, hogy a természettel való harmóniáján csorba esnék. A nagy kozmikus értelemmel való űllandó kapcsolattartás testi-lelki egészséget és boldogságot biztosított számára. A kihívások és  akemény munka, mellyel az ősembernek nap mint nap szembe kellett néznie, a Do - In gyakorlását szinte köztelezővé tették és így válhatott az ember tökéletesen felkészültté a nehézségekkel szemben.

A Do-In titkos hatalma

A Do-In előnye, hogy gyakorlatai saját testünkön elvégezhetők, mindenfajta külső segítség, vagy műszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik.


Bár az akupunktúrával megegyező elvekre épül, a Do-In - hoz semmiféle tű vagy más segédeszköz nem szükségeltetik.


A Do-In titkos hatalma abban áll, hogy képes az embert harmónikusan elhelyezni a világegyetem mozgásában, és "ráhangólni" a végtelenre...


Az ember, aki elsajátította a Do-int rátalál magában az univerzum ritmusára, és kimondhatja: "Én vagyok a világegyetem." Ezután, ha bárki ezen a személyen kívül megpróbálja megzavarni, felzaklatni, vagy megtámadni ezt az embert, szükségképpen kudarcot vall, hiszen az univerzum erejével próbált meg szembeszegülni. ha betegség vagy bármilyen negatív hatás próbál lesújtani arra, aki "egy a világegyetemmel", annak először a világegyetem harmóniáját kell megtörnie.


Ha a Do-int másokon gyakoroljuk, odaadóan védünk minden élőlényt az újjáépülés és kibékülés szellemében, amely lehetővé teszi, hogy mindenki elérje végső célját.

Ajánlott irodalom:

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.